Vihdoin sain koristeltua katossa jo reilun kuukauden roikkuneen kranssin. Laitoin yksinkertaisesti vain niinirusetteja ja ostomunia, jotka mielestäni roikkuvat väärästä päästään :) Pikkuhiljaa täytyisi mennä myös vintille hakemaan vanhat pääsiäiskoristeet, kun ei oikein edes muista mitä siellä on. Olen ottanut tavaksi hankkia tai tehdä joka vuosi jonkun uuden koristeen. Viime vuonna (vai oliko se jo edellisena) tehtailin ison pussillisen krakleerattuja muovimunia. Tämän vuoden "uutuus" voisivat kyllä olla aikaisemmin huovuttamani munat. Ehkäpä tyydyn niihin.

60839.jpg

Samalla kuumaliimapistoolin esilleotolla tuli koristeltua yksi girlandikin. Kokeilin tähän risupohjaan kevyttä (kiiltävää) lakkausta ja totesin, että ainakaan tämä kuumaliima ei jää siihen ihan niin hyvin kiinni, kun ilman lakkausta jäisi.

60828.jpg

Seuraavaksi täytyisi sitten käydä oikeiden mininarsissejen kimppuun ja istuttaa ne isompaan asetelmaan. Astia on jo valmiina, ison kynttilälyhdyn sisältä löysin ihan hyväkuntoista sammalta, meriheinää/sisalkuituakin on ja ainakin niitä parin vuoden takaisia munia. Saas nähdä mitä (sekametelisalaattia) niistä syntyy. Multahommat jätän kyllä suosiolla lasten nukkumaanmenon jälkeiseen aikaan :)

59120.jpg