Jääkiekkomatsin pauhatessa olohuoneessa väkersin keittiössä loppuun risutuolin. Tuolin yläosa ei mennyt ihan niin kuin halusin, mutta kun taas loppuivat sekä risut että rautalanka.

Tuoli odottaa nyt kuistilla ilmojen lämpeämistä ja sitten virittelen tuohon tuoliosaan muovista jonkinmoisen kaukalon ja laitan siemenet multaan. Mielessä kävi myös pääsiäisruohon kylväminen, mutta ehkä pienempikin ruohikko riittää. Rönsyileväksi kasviksi olen suunnitellut hajuhernettä. Ainoa ongelma asiassa on se, että jostain syystä hajuherneen siemenet eivät minun käsittelyssäni tahdo itää/kasvaa ;) Voi olla, että turvaudun helppoon vaihtoehtoon eli pensas/köynnöskrassiin. Tai niitä odotellessa vaikka orvokkeihin. Kuvaa varten virittelin tuolille tekokrookuksia.

Ennen -kuva löytyy täältä, jos joku haluaa kurkistaa miltä tuoli aiemmin näytti.

58361.jpg

Pientä parantamisen varaa olisi ollut myös tuolin värissä. Joskus olen tuolin maalannut siniseksi ja nyt se sininen kuultaa paikoitellen ikävästi läpi. Ajattelin kuitenkin, että tuleva (toivottavasti) rehevä kasvillisuus peittää pienet sinisen pilkahdukset. Laitan vielä toisen kuvan, missä näkyy kasveille varattu istuinosa.

58360.jpg