.. tai ainakin melkein :) Tänään huomasin varttia vaille iltapäiväkolmen, että ne pääsiäiskortit on sitten edelleen tekemättä ja viimeinen postituspäivähän on/oli tänään. Huomiosta toimeen! Tälläkertaa ali sieltä missä aita on matalin, kuitenkin niin, että jotain itsetehtyäkin on mukana. Ostokorteista kun en oikein perusta.

63259.jpg

Kortteja varten olin onneksi jo hyvissä ajoin hankkinut valmiiksi erivärisiä korttipohjia sekä alehintaan tuollaisia puisia kukkapurkkiin kuuluvia pupukoristeita, jotka irroittelin niiden "grillitikkujen" päistä pois. Pala tarraa taakse ja huovasta pikainen nurmikko alle. Koneella tulostin tekstin ja revin pilven mallisiksi paloiksi. Allekirjoitus käsin ruohikon alle. Vartin yli neljä olin jo matkalla postiin ja homma tuli kuin tulikin hoidettua. Tämä korttien lähetys juuri ennen postiauton lähtöä on minulle jo niin tuttua hommaa, että mottoni on melkein, että "mitä sitä tulisikaan tehtyä ellei viime tippaa olisi" :)

Lisätty 14.4.06 kuva myöhemmin tehdyistä kortista, jossa on nyt se alunperin suunniteltu pilvi mulperipaperista, nyt vain oranssilla pohjalla sinisen kartongin loputtua.

64521.jpg

59122.jpg