Pihatien varressa on ensimäisenä "koristeena" vastassa vanha naisten polkupyörä. Ketjut on irti ja samoin myös koko takapyörä. Satulakin heiluu, mutta kukkatelineenä toimii vielä vallan mainiosti. Aiemmin pyörä oli maalattu vihreällä ja vuosia sitten spreijasin sen mattamustaksi. Muu koristelu jäi silloin ja nyt tuo mustakin on alkanut pyörästä irrota. Eli jotain päivitystä tarvittaisiin. Risuja en nyt kuitenkaan ala varmaankaan itse pyörään laittamaan, vaikka ukkokulta sitä vähän naureskellen ehdottikin :) Ja myönnetään kävihän se mielessä ,)

90735.jpg

Pyörä krasseineen ja maahumalineen 2005

Servettitekniikka taitaa pihakoristeissa olla pois laskuista, joten täytyisiköhän vain koristella maalaamalla jollain yksinkertaisella kukkakuviolla/koukerolla tuota runkoa ja lokasuojia? Saapas nähdä mitä loppujen lopuksi tuosta löytyy. Kukkienkin kanssa on vähän vaikeaa, kun paikka on kovin tuulinen. Jotain tanakkaa samettikukkaa voisi ehkä harkinta tai sitten täytyy uusiokäyttää vaikka jossain kaapissa oleva tekoruusuköynnös ja tehdä risutettuun pyöränkoriin vaikka kesäinen tekokukkakimppu. Ehdotuksiakin saa antaa.

90737.jpg

Pyörän pääsiäisilmettä keväältä 2006

Eikä pyörähommat tähän taida loppua sillä navetassa odottaa vielä toinen samanlainen, mutta ihan toimiva pyörä. Siitä voisi tehdä vähän pirteämmän värisen yläpihan koristeen ja laittaa nojaamaan vaikka koivunpieleen. Ties vaikka siitä tulisi ihan vakiopeli postilaatikkoreissuille (matkaa on noin 400metriä, että ehtii kyllä polkaisemaan ihan kunnolla).

59122.jpg