Mietiskelin mistä tekisin perhosia koristeeksi valkoisia kukkia sisältävään kuutamopenkkiin. Koristeita siksi, että keväällä ja alkukesällä penkki on vielä aika aution näköinen, eikä valkoinen idea vielä näy.

97041.jpg

Ensimmäiseksi kävi mielessä tehdä perhoset valkoisesta kovasta hyttysverkosta, mutta koska rulla on edelleen hukkateillä niin täytyipä miettiä uudestaan. Ajattelin koettaa miten kierrätysmuovi kävisi tähän. Kun on hamsteri-luonteella varustettu, löytyi komeron kätköistä helposti valkoisia muovirasioita. Kuukkeloin netistä perhosia ja piirsin paperille pari mallia, joiden mukaan piirsin perhosen hahmot muovien takapuolille. Leikkasin perhoset irti ja taivutin kevyesti keskivartalon kohdalta. Mitään kovin taidokasta muotoilua ei ainakaan noilla minun saksilla saanut tehtyä, mutta paremmilla työkaluilla voisi sekin onnistua. Ja reikäkoristelukin olisi hienoa.

97042.jpg

Nämä koeperhoset koristelin pikaisesti Pebeon hopeisella kohovärillä.

97040.jpg

97039.jpg

Kuivuivat yön yli ja tänään kiinnitin perhoset viistoksi leikkattujen risujen päihin pienellä naulalla. Ja sitten vain asettelu kukkapenkkiin. Ovat senverran matalalla, ettei värikäs tausta näy. En tiedä tarttuuko tälläiseen muoviin maali, mutta nämähän voisi halutessaan myös maalata tai leikata valmiiksi eri värisistä muovirasioista sun muista pakkauksista jos haluaa värikkäitä perhosia.

59122.jpg