124304.jpg

Eilen väänsin rakkaudentunnuksia rautalangasta, mutta tänään olen hieman pehmeämmällä linjalla. Leikkasin äsken lapsille jälkiruuaksi vesimelonia ja samalla tuli hullu idea kokeilla mitä muuta, kuin niitä tavallisia siivuja ja kuutioita, siitä voisi tehdä. Aiemmin olin jo vajaan toisen puolikkaan kovertanut kulhoksi ja tänään täytin sen. Alle kuutioita ja päälle tälläisiä sydämiä.

Juuri kun olin lataamassa jämiä kompostikippaan, tuli ajatus koittaa myös tuon vihreän kuoren "muotoilua". Kyllä siitäkin jonkinmoisia pöytäkoristeita saa tehtyä, vaikka kesähäihin ellei muualle. Ja sydämet saa halutessaan pystyyn coctailtikuilla, vaikka suolaisten coctailpalojen päälle. Kuorisydämet koetan kuivata ja katsoa miten käyttäytyvät.

Sitten on tietenkin eri asia saako ruualla leikkiä näin, mutta koska kompostiin tämä kulho koristeineen joskus muutenkin päätyy, niin annoin itselleni leikkimisluvan ;) Ja aika väkertämistä tämäkin oli, mutta ihan kivaa puhdetyötä ruuanlaiton ja kahvinkeiton välissä.

124294.jpg

Jaa-juu, koetan myös noiden siemenienkin kuivausta askartelukäyttöä varten, mutta siitä myöhemmin jos jaksan nuo tahmaiset siemenet pestä ja kuivailla säilytystä varten.

59122.jpg