Nimittäin eilen sitten jäi ostoskoriin nämä, yksi virkkuukoukku sekä sukkapuikot. Viimeksi olen tosiaan yläasteella kudinta käyttänyt. Ja virkkuukoukkua varmaan ala-asteella. Virkkuukoukkua ja tuota Lollopop Samosta kokeilin jo tänään "pitää kädessä" ja koukkuunjääminen alkoi heti pelottaa, enkä olisi millään malttanut irrottaa koekappaletta käsistäni.

140088.jpg

Tuon Nalle Colorin ostin ihan sukka-kokeilua varten. Ajattelin, että kai minunkin pitää viimein opetella ja  verestää miten se sukka kantapäineen (ja sormet hiestä märkinä) oikein tehtiinkään. Tähän asti oma äiti ja anoppi ovat pitäneet meidän perheen hyvin villasukitettuina ja lapset lapasissa. Ukkokullan kummitätikin on tehnyt joka pojalle vauvanutut, ja tekee vieläkin lapsille joululahjoiksi todella upeita (kuvio)neuleita. Ja naapurintätikin antoi pojille villasukat viime ystävänpäivänä, että ei meiltä ensimmäiseksi sukat ja lapaset lopu, vaikka oikeat parit onkin aina hukassa ;)

Eli ihan omaan jalkaan ajattelin tästä ihanaisesta turkoosinkirjavasta (on turkoosi-kausi vaatteissa menossa)  langasta nyt harjoituskappaleet väkertää. Minulla villasukat tuppaavat kulumaan nopsaan puhki pohjista kun niillä on niin kova käyttö. Tykkään pitää talvisin täällä sisällä aina villasukkia ihan paljaassa jalassa, joten aina on osa myös pesua odottamassa, eli tarvetta on monelle parille. Eikä se käyttö talveen rajoitu, sillä näin kesälläkin käytän mieluummin villasukkia kuin mitään muita sukkia tai sisäkenkiä. Ukkokulta jaksaa sitä ihmetellä, mutta minulla on usein kylmät jalat vaikka muuten olisikin lämmin olo.

Eli onko se nyt sitten menoa kohti salomoninsolmuja sun muita outouksia? Jää nähtäväksi. Rohkeasti tein tälle postaukselle kuitenkin jo oman Neulonta -kategorian.

59122.jpg