Koska edellinen myssyni sai pojilta vähän tyrmäävät kommentit, niin ajattelin kokeilla toisenlaista ;) Tähän Lauran blogista löytyvään pipoon ihanstuin heti ensinäkemältä. Yksi alkuyö meni ohjetta tavatessa. Lähinnä se silmukoiden ristiinneulominen oli minulle uutta ja vaikka kuinka sanasta sanaan tavasin niin kesti pienen hetken ennenkuin tajusin lukemaani (pitkät piuhat siis).

Toinen hankaluus tuli kirpputorilta ostamieni (uusien) numeron 6 pyöröpuikkojen kanssa. Puikon pää on niin "tylsä" ettei sillä meinannut millään saada tuota ristiinneulontaa onnistumaan. Tavallisella sukkapuikolla sujui kyllä, mutta urhoollisesti näpräsin noilla tylsimyksillä suurimman osan piposta valmiiksi vaikka suurta sadattelua se mielessä aiheuttikin. Nuo silmukkarivit näyttävät osin tuon valtaisan nyhräyksen takia noin möykkyisiltä. Nyhräys tuntuu tänään myös niskoissa enkä uskalla nyt aloittaa mitään uutta neulomusprojektia, ennenkuin pää alkaa taas kääntyä normaaliin tapaan ;)

Tässä tämä pipo Novitan Ainosta 6 puikoilla neulottuna nyt sitten on. En vielä vielä höyryttänyt tms. tuota mitenkään. Koska oli taas really bad hairday (kuten useimmiten) niin rajasin kuvan noin ;) Pipohan se pääasia on. Nyt sitten vain odotellaan sopiva pipokelejä, vaikka kyllä tämä aurinkokin (ja +21 astetta) passaa. Seuraavan pipon teen kyllä terävimmillä ja ehkä vähän pienemmilläkin pyöröillä.

194739.jpg

Seuraavaksi täytyykin sitten jo tarttua noihin Piikusta tilaamiini hahtuvakiekkoihin eikä vain nuuhkia ja hypistellä niitä. Tai no, voisihan sitä taas yhden huopas-pupun ja ehkä apupupunkin välipalana neuloskella ;D

59122.jpg