Tämä huivi meni lahjaksi lauantaina enkä kiiressä ehtinyt sitä suuremmin kuvailla. Laitoin pikaisesti sohvan karmille ja näin jälkikäteen mittailin sohvaa. Kokoa huivilla on luultavimmin noin 185 x 85cm. Lankaa eli ruskasävyistä Novitan Ainoa meni arviolta noin 270g. Yksityiskohta huivista löytyy tästä. Hapsuja en tällä kertaa laittanut, kun huivilla on muutenkin noin paljon kokoa. Ylettyi ainakin itselläni mukavasti kyynerpäähän asti ja ajattelin, että hapsut olisivat vain tiellä (ja istuessa pyllyn alla).

205597.jpg

Kolmannesta kerästä riitti vielä kahteen virkattuun kukkaan. Toinen niistä päätyi hakaneulalla onnittelukortin kanteen, josta sen voi irrottaa vaikka käytettäväksi huivin kiinnityksessä. Kukan ohjeen löysin Käsityön uudet ulottuvuudet blogista.

205596.jpg

Aino tuntui oikein mukavalta langalta myös virkkaukseen. Vihreä Aino-kerä odottaa vitosen pyöröjä ja mielessä on siis jo aiemmin kutosen puikoilla kokeilemani bipo. Bipon ohjehan löytyy muuten Lauran blogista.

Taas tuli muuten tehtyä yksi aloittelijan mokaostos, kun ostin niitä vitosen pyöröjä. Ostin sen suuremmin ajattelematta 80 senttiä pitkät, siis pipoa varten ;) eli nyt sitten tapetaan aikaa taas lapasten kanssa. Ja yritetään suunnitella pojille dinosaurus/lohikäärmepipoja. Monenmoista vihreää lankaa (7-veikkaa, Ainoa ja Jussia) on jemmassa sekä neonkeltaista Valoannia silmiksi ja muiksi tehosteiksi. Vain malli ja toteutus puuttuu ;D eihän se paljon ole? Mielessä on myös käynyt, että saisiko sen sittenkin helpommin tehtyä  huovutettuna myssynä ja myöhemmin koristeltuna. Mietiskely asian tiimoilta jatkuu, mutta vinkkejä ja ohjelinkkejä otan mielelläni vastaan, jos joku on tälläisiin päähineisiin jossain "törmännyt".