Minnan jättämästä kommenttilinkistä katsomaan aivan ihania kransseja ja sammaljuttuja hänen blogistaan. Innostuin ja kokeilin itsekin vähän koristella näitä sammaljuttuja. Tämä sydän meni viikonloppuna lahjaksi. Mitat noin 58 x 28cm.

249945.jpg

Ja vielä lähikuva koristeista, mitä nyt sattui kaapista löytymään. Tuo muratinlehden väri minusta ei oikein istu mukaan ja sitruksien kiinnitys voisi olla nätimpi, mutta (kuten monta kertaa ennenkin) tuli taas tehtyä yötöitä, enkä enää jaksanut pohtia asioita ihan loppuun asti.

249949.jpg

Säätyyppi on muutumassa länsirannikolle ominaisempaaan suuntaan eli lämmintä on luvassa ainakin muutamaksi päiväksi. Jännitän sulaako lumi yhtään ja saanko haettua vielä vähän lisää sammalta lähimetsästä vai jääkö sammaljutut tältä vuodelta tähän. Mustikanvarpuja sain vähän kerättyä jemmaan ja toisella kuistilla puolestaan majailee pikkukasa kuusenhakoja odottamassa jotain inspiraatiota. Nyt vaan on ensimmäinen talviflunssa saavuttanut minutkin ja tekee mieli vain huilailla ja maistella kesän marjoista mehun muodossa.

59122.jpg