Mietiskelin rippilapsen korttiin sopivia ideoita. Ensin oli mielessä perhonen tai enkeli. Lopuksi päädyin taas kokeilemaan kaarnaa. Yritin veistellä kaksi palaa, jotka yhdessä muodostaisivat enkelin siivet. Koska siivet näyttivät jotenkin irrallisilta yhdistin ne rautalangalla. Siivet kiinnitin korttiin kuumaliimalla. Tein rautalangasta myös pienenpieniä sydämiä, mutta en saanut niitä millään liimattua korttipohjaan. Sydämien korvikkeeksi liimasin erikeeperillä juuttinarukiemuroita. Korttikartongin päälle olin aluksi liimannut valkoisen revityn mulperipaperin.

77996.jpg

Sitten tuottikin päänvaivaa korttiteksti. Aforismikirja on salaperäisesti hävinnyt jonnekin, mutta googlettamalla löytyi tälläinen toivotus, mikä mielestäni sopii tähänkin tilanteeseen ihan hyvin. Kirjoittamisen sijasta valitsin helpomman tien tulostamalla mietelauseen valmiiksi painetulle paperiarkille, jonka liimasin kortin sisäsivulle.

78010.jpg

Jälkeenpäin tuli mieleen, että voiko/saako ripillepääsyn johdosta onnitella vai mitä tuohon pitäisi loppuun laittaa? Pelkkä rippipäivänä ja nimet alle? Nojaa, tehty mikä tehty ja annettukin jo, että mitäs tätä nyt sitten enää jahkailemaan. Nyt nauttimaan tästä ihanasta ilmasta. Täällä mittarissa edelleen 26 astetta :)

59122.jpg