Maaliskuussa kokeilemani kaarnamassasta valmistetut sydämet pääsivät vihdoin pois komeron pimennosta ja säilytysrasiasta. Harmittelin kun en silloin heti tullut tehneeksi kaikkiin sydämiin reikiä, koska nyt se lienee todella vaikeaa massassa käytetyn puuliiman takia. Ehkä täytyy vielä uskaltaa koettaa poran kanssa tuota reiäntekoa tai sitten ideoin lopuille ihan muuta käyttöä.

Kiinnitin sydämiin juuttinarun ja -nauharusetin rautalangalla. Tuota juuttinauhaa olen muuten ostanut puutarhatarvikeosastolta. Ilmeisesti sitä käytetään esim. puiden tuentoihin. Minä puolestani käytän siihen tarkoitukseen vanhoja sukkahousuja, eli tämä varsinainen tuote on minulle toistaiseksi vain askartelutarvike. Nauhaa olen nähnyt tämän kapemman lisäksi myös leveämpänä.

Tämän perinteisen mallisen sydämen annoin lahjan kylkiäisenä. Tämä oli tehty piparkakkumuotilla.

136702.jpg

Ja kaksi tälläistä isompaa ja pitkulaisempaa sydäntä koristaa nyt keittiön ikkunoiden välipuuta. Nämä sydämet muotoilin massasta käsin ja veitsen avulla muovin päällä. Kuvasta poiketen riistin (huh, mikä sana! Ymmärsitteköhän?) vielä toisenkin sydämen juuttirusettia.

136703.jpg

136708.jpg

59122.jpg