Tänään on aamusta alkaen sitten satanut. En tiedä harrastaako kukaan muu tätä itselleen valehtelua, mutta minulla ainakin (liian) monta hommaa on siirtynyt odottamaan 

sadepäivää.

Eihän sitä nyt kauniilla säällä tee mieli siivoilla komeroita eikä arkistoida papereita. Tarkoitin valehtelua siinä mielessä, että nyt kun tosiaan sitten sataa, niin en ole saanut tehtyä yhtää sen enempää näitä rästihommia kuin kauniilla säälläkään. Päinvastoin kävin esikoisen kerhoonvientireissulla kahden nuorimman kanssa kirjastossa hakemassa ihania opuksia luettavaksi, mm. kaislatöitä, pajunpunontaa ja köysimatto -kirjan. Lapsetkin saivat toivottavasti mieluista luettavaa. Eli luvassa on mukavaa puuhaa sateiseksi illaksikin ja siivoukset ja muut ikävämmät hommat voi sysätä vaikka sinne seuraavaan sadepäivään ;)

Lisäksi mietiskelen koko ajan mitä voisi tehdä tästä ihanasta heräteostoksesta (voiko narukeräkin olla ihana?). Solmuja tai solmintatöitä en ole koskaan kokeillut, eli jotain sellaista varmaan tuolla narulla harjoittelen. Lisää käyttöehdotuksia otan mielelläni kommentteina vastaan.

88720.jpg

59122.jpg