Ensimmäinen nettitilaus tuli eilen kirjattuna kirjeenä postiin. Tilasin muutaman langan kokeeksi Lankakorista perjantaina ja eilen keskiviikkona tuli lappu kirjeestä postilaatikkoon. Luulin kyllä, että tulisi jonkinlaisena maksikirjeenä. Postikuluja tuli vähän, vain 4e kun pakkaus painoi alle 450g.

171860.jpg

Paketista löytyi 3 kerää turkoosia Baronesse Mohairia sekä 2 vyyhtiä vaaleanpunaista Maali -100%villalankaa. Jälkimmäisen pitäisi olla huopuvaa ja ajatuksena on tehdä siitä pesukonehuovutettavat lapaset pukinkonttiin. Nyt tälläinen noviisi onkin sitten ihan sormi suussa kuinka paljon pitää muuttaa Huopasessa olevaa lapasten ohjetta, että tulee sopivat ;) Tein koetilkun joka ei huopunut 40 pikapesussa juuri yhtään, mutta sitten 40/60-pesussa huopui ihan kokoon. No, onneksi suvussa on monta pikkutyttöä, annetaan sitten sille kenelle sopii ;) Turkoosista mohairista taidan yrittää fifiä. Taas on siis asiaa (pyörö)puikkokauppaan :)

Tuli muuten ihan lapsuus mieleen kun lanka oli vyyhdillä. Muistan, että monet kerrat olen pitänyt käsiä puutuneena ojossa vyyhdinpidikkeinä ja miettinyt, etteikö se vyyhti koskaan lopu. Missähän vaiheessa alettiin sukkalankoja myydä valmiiksi kerittyinä?

59122.jpg